top of page

Cast

Rollen

District Twaalf - Eerste Batch extra pics - 063.JPG

Kaylee Hotinga

Ik speel Loïs

Kaylee Hotinga (Den haag, 1992) is een van de oprichters van Create Studios. Sinds 2019 schrijft, acteert en produceert ze de moordmysteries samen met Remco Versteden. Daarnaast is Kaylee werkzaam in het basisonderwijs. Vanaf 2020 combineert zij haar passie voor onderwijs en theater met de educatieve voorstellingen van ‘De Klimaatjes’ waar ze in speelt, zingt maar ook initiatiefnemer van is. In ‘District 12’ neemt zij de rol van strenge rechercheur ‘Loïs’ op zich en is tevens coproducent.

  • Facebook
  • Instagram

Yuri Disseldorp

Ik speel Mike

Na zijn studie aan de ‘Amsterdamse Toneelschool&kleinkunstacademie’ is Theatermaker en acteur Yuri Disseldorp (Voorburg, 1990) vijf zomers lang te zien op ‘Theaterfestival DE PARADE’ waar hij o.a. samenwerkt met zijn broer Rajko Disseldorp. Yuri behaalde de finale van het ‘BNNVARA Leids Cabaret Festival’, maakte cabaret met ‘De Vriendendienst’ (George Visser Productions) en jeugdtheater met ‘De Hete Brij’ (Buro Bannink) waarmee hij langs de theaters en schouwburgen tourt. Ook is hij actief als acteur en regisseur voor anderen. Zo is hij o.a. te zien als ‘Otto Charlatan’ in het groots opgezette ‘Danse Macabre’ project van ‘De Efteling’ en ‘EveryMedia’. Voor ‘Create Studio's’ regisseerde hij eerder ‘De Klimaatjes’ en was te zien in ‘De Moordmysteries’. Voor ‘District 12’ schrijft hij aan het scenario en produceert mee. Ook speelt hij de hyperactieve rechercheur ‘Mike’.

  • Facebook
  • Instagram
District Twaalf - Eerste Batch extra pics - 057.JPG
District Twaalf - Eerste Batch extra pics - 071.JPG

Dirk van der Pol

Ik speel Philip & Chief

Dirk van der Pol begint zijn loopbaan in het onderwijs. Later gaat hij aan de slag als freelance acteur en speelt hij bij o.a. Het Nationale Toneel, De Furie en Toneelgroep Haarlem in producties als Cyrano en Het Dagboek van Anne Frank. Ook speelde hij in vrije producties en op festivals. Voor televisie speelde hij de hoofdrol in het bekroonde Zappmysterie en vanaf 2013 behoort hij tot de vaste cast van de populaire tv-serie Brugklas. Als candidacteur was hij vaak te zien in Bananasplit en Zoete Wraak. Ook speelde hij in diverse films en commercials. Dirk verzorgt communicatietrainingen en sprak als stemacteur meer dan 150 luisterboeken in. Voor het amateurtheater bewerkte en regisseerde hij o.a. Augustus Oklahoma en Streetcar named Desire. Tot slot is Dirk een veel gevraagde Sinterklaas. In District 12 speelt Dirk Philip Versteden en als Chief leidt hij het rechercheteam

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page